Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

20/11/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

21 Kasım 2023

20/11/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

Karaelmas Mahallesi sakinlerinden , Şener Tezer’in oğlu , Reyhan Nur Leylek’in kardeşi , Ahmet Tezer’in yeğeni ,Evran Erbaş vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Karaelmas Şentepe Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Kırat Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Evran Erbaş’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

T.T.K ‘ dan emekli Hasan Yavuzyılmaz ve Emine Yavuzyılmaz’ın oğlu , Emel ve Berna’nın kardeşi , Elif Yavuzyılmaz’ın eşi , Esat Yavuzyılmaz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzunmehmet Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından Birlik Mahallesi Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Esat Yavuzyılmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesive yakınlarına başsağlığı diler.

 

Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden , Merhume Halide Çep’in eşi , Tülin , Tunca ve Taner Çep’in babası ,Ali Kılıçarslan’ın kayınpederi ,İbrahim ÇEP vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Bağlık Köyiçi Camiinde kılınacak öğle namazının ardından aynı yerde defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı İbrahim Çep’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Hasan Kalaycıoğlu’nun eşi , Şendoğan Kalaycıoğlu’nun annesi , Hakan , Ozan ve Okan’ın babaannesi , Nazikar Kalaycıoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çaycuma Şeyhoğlu Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından aynı yerde defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Nazikar Kalaycıoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.